Sök i ID-registret

 

 

Sök på chipnummer eller örontatuering

Kan du inte hela chipnumret, eller om tatuering är svårläslig, så kan du använda dig av * som wild card i sökningen. T ex 75209410* eller T*B6. Du skriver in så många siffror/tecken du kan, vilket underlättar sökresultatet.

Om ägaren/kontaktperson ej godkänner publiceringen via formulär eller på insänd blankett, så visas inte personuppgifter.

Uppgifter som du registrerar i ID-registret är alltid tillgängliga för myndigheter. T ex Polisen, Tullverket, Jordbruksverket, Länsstyrelsen m.fl. Detta för att uppfylla syftet med registret som är att tillhandahålla ägaruppgifter på katter där man av olika anledningar behöver identifiera ägare.

Behöver du ändra på befintliga uppgifter i vårt ID-register? Använd gärna ”Mina sidor” med mobilt BankID för att t ex redigera adress- och kontaktuppgifter samt göra ägarändring. Gäller det att uppdatera ditt namn, så mejla till kansliet, så hjälper vi dig med det.

Besök gärna vår FAQ-sida, där svarar vi på de vanligaste frågorna rörande ID-registret. Hittar du inte svaret på din fråga där hittar du våra kontaktuppgifter här på sidan.